Melding "SELECT * FROM uitvoer.tan" bij samenvoegen Word XP SP3 en hoger (art. 1468)

Veelgestelde vragen > Microsoft Office - gerelateerd

Probleem

U gebruikt Word XP SP3 of later en wilt gegevens uit uw Tangram programma samenvoegen met Microsoft Word. Er verschijnt een dialoogvenster, waarin u wordt gevraagd om een bevestiging voor het samenvoegen:
Melding

Oplossing

U kunt het regfix bestandje dat hierboven staat, downloaden en uitvoeren (dubbelklikken). Dit doet u op elk werkstation waar u met Tangram software werkt.

Meer achtergrondinformatie over deze melding vindt u op de website van Microsoft:
Microsoft Knowledge Base (256986)