BOSS Werving & Selectie Classic Edition

Dit artikel is onderdeel van: Helpfiles en handleidingen

Handleiding en helpbestanden

Documentatie voor BOSS Classic Edition wordt met ingang van 17-3-2011 niet meer bijgewerkt. Tangram biedt een geheel vernieuwde BOSS softwaregeneratie aan: BOSS SQL Edition

Hier kunt u de meest recente helpdocumentatie voor BOSS Werving & Selectie downloaden. Deze handleiding is gebaseerd op versie 8.3 van het BOSS W&S programma. Zij is geschikt voor versienummers "Power" en "8.x". Gebruikt u een oudere BOSS W&S versie dan 8.3, dan kunnen in deze handleiding functionaliteiten worden beschreven die (nog) niet in uw programma zijn opgenomen.

De helpdocumentatie wordt aangeboden in twee bestandsformaten:

• HTML helpbestanden* (.exe)
  • Microsoft Word formaat (.doc)
*) De HTML helpbestanden worden aangeboden als .exe bestand. Dit is een gezipt bestand dat zichzelf uitpakt, zonder dat u daar een datacompressieprogramma (bijv. WinZip) voor nodig heeft. Het zipbestand bevat een map "manual" waarin alle helppagina's in HTML formaat opgeslagen zijn. Deze map "manual" moet worden gekopieerd/uitgepakt naar de programmadirectory van BOSS W&S. Het is mogelijk dat uw internetverbinding het downloaden van .exe bestanden niet toestaat. Neem in dat geval contact op met uw systeembeheerder of afdeling ICT.

Beschikbare downloads:

- HTML helpbestanden BOSS W&S Classic Edition (10/03/2011)
- Handleiding BOSS W&S Classic Edition (10/03/2011)
- Beginnershandleiding BOSS W&S Classic Edition (17/03/2011)