Instructiefilmpjes voor SQL Edition

Haal het meest uit uw Tangram software en volg alle videotrainingen!

Hier treft u een overzicht van SQL Edition doe-het-zelf trainingvideo's. In elke video tonen we u hoe een belangrijk onderdeel van de SQL Edition software werkt. Hoewel in deze video's gebruik wordt gemaakt van RIS SQL Edition software, zijn ze ook zeer bruikbaar wanneer u met ROOS SQL Edition of BOSS SQL Edition software werkt. Onderaan deze pagina treft u een document waarin een nadere beschrijving wordt gegeven van de inhoud van elke video.

Snelle gebruikerstips (max. 2 minuten)
Tip! Bekijk video 1m 26s Beheer uw sales pipeline in RIS (standaardrapport maken) Tip! Bekijk video 0m 40s CBS kwartaalrapportage maken in ROOS of BOSS (standaardrapport maken) Tip! Bekijk video 1m 5s LinkedIn profiel van een kandidaat opzoeken (internet background check) Tip! Bekijk video 1m 6s Kandidaten op internet zoeken voor een vacature
Tip! Bekijk video 1m 7s Met een muisklik kandidaten in je eigen bestand vinden voor een vacature Tip! Bekijk video 1m 9s Jobboard sollicitaties automatisch in uw Tangram software verwerken
Gebruik van de applicatie
A1 Bekijk video 15m 58s Navigeren en invoeren A2 Bekijk video 16m 09s Workflow manager gebruiken A3 Bekijk video 7m 32s CV verwerken met Textkernel en LinkedIn profiel syncen A4 Bekijk video 11m 52s Kandidaatstellen en historie
A5 Bekijk video 10m 00s Dashboard: Favorieten, Taken en Dropzone A6 Bekijk video 14m 27s Zoeken: standaard zoeken en geavanceerd zoeken A7 Bekijk video 10m 02s Documenten, e-mailberichten en mailings maken en deze registreren als dossier A8 Bekijk video 13m 54s Management informatie: lijsten, statistiek en rapporten
A9 Bekijk video 10m 26s Vacatures publiceren en sollicitaties downloaden A10 Bekijk video 6m 29s Communicatie-acties registreren met de Dossiermanager A11 Bekijk video 5m 17s Samenvoegen met Word A12 Bekijk video 2m 38s RIS gebruiken op de iPad
Beheer van de applicatie
B1 Bekijk video 25m 21s Documentsjablonen maken, wijzigen en indelen B2 Bekijk video 9m 47s Dubbele kaarten voorkomen en oplossen B3 Bekijk video 29m 08s Workflow Manager beheren B4 Bekijk video 9m 0s Etiketsjabloon maken
B5 Bekijk video 5m 30s Documentsjabloon aanpassen B6 Bekijk video 2m 35s Vacatures automatisch posten op social media met Twitterfeed