Met Tangram Cloudservice overal via internet werken (art. 526)

Veelgestelde vragen > Technische informatie

We doen ons werk steeds vaker online en dat is voor velen vanzelfsprekend. Tangram biedt voor haar SQL softwaregeneratie een Cloudservice om mobiel te kunnen werken.

Met de "Cloud database" oplossing voor Tangram SQL software wordt verbinding gemaakt met uw online database die door Tangram gehost wordt. U hoeft alleen nog de Tangram applicatie te installeren op uw eigen Windows PC's. Voordeel: u kunt overal, via internet, met uw Tangram software werken. Bovendien heeft u dan geen omkijken naar zaken als beheer van de databaseserver en back-ups; ook dit verzorgen wij voor u.

Deze oplossing is bij uitstek geschikt wanneer u over een lokaal computernetwerk beschikt, ook in combinatie met mobiele laptops. Op de laptops kunt u zo ook buiten kantoor met de Tangram software werken, zolang u maar een internetverbinding heeft.

Uitstekend te combineren met Office 365
De Tangram Cloudservice kunt u ook uitstekend combineren met Office 365. Met Office 365 heeft u geen eigen server meer nodig en krijgt u overal toegang tot e-mail, agenda en opgeslagen bestanden en documenten. Voor de integratie met Office 365 maakt Tangram gebruik van Office Professional Plus.

Meer weten?

We vertellen u er graag alles over. Ook over de alternatieve mogelijkheden wanneer u volledig in de Cloud wilt gaan werken.

Neem contact op met ons via het contactformulier.