Taken en afspraken (Taak manager) koppelen met uw Outlook agenda (art. 793)

Veelgestelde vragen > Microsoft Office - gerelateerd

Producten waarop dit artikel van toepassing is

ClassicDit artikel is van toepassing op Tangram software van de Classic Edition generatie. Zie eventueel ook null.

Probleem

Indien uw Tangram programma is voorzien van de optionele module "Taak manager", kunt u de taken en afspraken die u hiermee maakt (automatisch) laten opnemen in uw Microsoft Outlook agenda. Er zijn enige aandachtspunten waarmee u rekening moet houden om deze koppeling naar wens te laten functioneren. Zie de items 1 t/m 3 hieronder:

1) "Profielnaam Outlook en contactmedewerker"

De naam die vermeld staat in de codetabel Contact medewerker op het tabblad CONTACTEN moet exact overeenkomen met de naam in uw Microsoft Outlook profiel. Wanneer dit niet het geval is, kan uw Tangram programma uw afspraken en taken niet naar uw Outlook map kopiëren.

2) "Zorgen dat uw collega's taken of afspraken voor u kunnen maken en kunnen toevoegen aan uw Outlook map"

U moet in uw eigen Outlook agenda toestaan dat uw collega's taken of afspraken voor u kunnen aanmaken. Handel als volgt:

1) Ga naar uw Outlook agenda en klik erop met uw rechter muisknop.
2) Kies voor "Eigenschappen".
3) Op het tabblad MACHTIGINGEN kunt u kiezen voor de machtiging "standaard (redacteur/publicerend redacteur)". De rol kunt u zelf bepalen, maar in ieder geval dient u het maken en verwijderen van items toe te staan.

Herhaal deze procedure voor uw Takenlijst.

3) "Taken of afspraken voor een collega maken en in zijn/haar Outlook map plaatsen"

De Outlook postbus van uw collega moet in uw postbussenlijst staan. U kunt een postbus toevoegen op de volgende manier:

1) Ga naar Microsoft Outlook
2) Klik op het menu Extra > Services
3) Klik op "Exchange server" > Eigenschappen
4) Klik op het tabje "Geavanceerd"; hier kunt u de postbus van uw collega('s) toevoegen