Webinars

Wat zijn webinars?

Webinars zijn online sessies waarin Tangram haar klanten informeert over bestaande en nieuwe mogelijkheden van de Tangram software. Als klant van Tangram ontvangt u op gezette tijden een uitnodiging wanneer een webinar wordt georganiseerd dat mogelijk voor u interessant is. Deelname is gratis.

Webinar gemist

Heeft u een webinar gemist of wilt u een webinar nog eens op uw gemak terugkijken? Alle opgenomen webinarsessies kunt u op onze supportsite bekijken.

♦ Om de sessies te kunnen bekijken moet u klant van Tangram zijn en in het bezit van een geldig servicecontract.

Wat heeft u nodig om deel te kunnen nemen?

Om deel te kunnen nemen aan Tangram webinars, heeft u in elk geval nodig:

• Een computer, laptop, tablet of smartphone met internetverbinding (om het beeld te kunnen zien);
  • Speakers of een koptelefoon (om het geluid te kunnen horen).
EN:
  • Installeer vooraf de juiste TeamViewer QuickJoin software op uw apparaat (zie Systeemeisen hieronder).

Een microfoon is niet nodig, u kunt tijdens de sessie feedback geven via een chatbox.

Systeemeisen en benodigde software

Neem deel aan een Tangram webinar door Teamviewer QuickJoin 9 te downloaden en installeren.

LET OP: u kunt alleen deelnemen met een van onderstaande programma's. Probeert u met een ander Teamviewer-programma of -versie deel te nemen, dan krijgt u mogelijk verbindingsfouten.

Kies hieronder de juiste versie voor het apparaat waarmee u wilt deelnemen.

TeamViewer QuickJoin voor Microsoft Windows:
http://download.teamviewer.com/download/version_9x/TeamViewerQJ.exe

TeamViewer QuickJoin voor Mac OS-X:
http://download.teamviewer.com/download/version_9x/TeamViewerQJ.dmg

TeamViewer for Meetings app voor iOS:
https://itunes.apple.com/nl/app/teamviewer/id482946817

TeamViewer for Meetings app voor Android:
http://www.teamviewer.com/link/?url=885175

Om in te loggen in de live sessie krijgt u een meeting-ID en een wachtwoord. Deze staan in de bevestigingsmail vermeld.

Controleer vooraf of u de benodigde software kunt installeren

Op uw desktopcomputer moet u de benodigde software kunnen downloaden en installeren. De software die Tangram hiervoor gebruikt, heet TeamViewer QuickJoin van fabrikant TeamViewer. Wanneer u meldingen krijgt in verband met een firewall of uw anti-virus software, moet u dus toestemming geven dat u deze software vertrouwt.

Wanneer u zeker wilt weten of er geen technische belemmeringen zijn om deel te nemen aan een Tangram webinar, raden we u aan ruim van tevoren contact op te nemen met uw systeembeheerder.

Toegangscode ontvangen? Log op tijd in om zeker te zijn van een plaats.

Het aantal deelnemersplaatsen is beperkt. Tangram verstrekt altijd iets meer toegangscodes dan er plaats is, omdat mensen soms toch afzien van deelname. Een toegangscode geeft dus geen garantie op deelname. Wilt u zeker zijn van een plaats, dan is het daarom aan te bevelen op tijd voor de live sessie aan te melden.