Service en ondersteuning

Ook automatisch toegang tot afgeschermde onderdelen (♦) van deze supportsite?

De opties in het navigatiemenu (links) waar een ♦ achter vermeld staat, zijn alleen te raadplegen wanneer u klant bent van Tangram. Om toegang te krijgen tot deze informatie kunt u het makkelijkst vanuit uw Tangram programma klikken op Help > Online help:

U gaat dan naar de support site, en wanneer u over een geldig servicecontract beschikt, heeft u automatisch toegang tot alle onderdelen.

Snel naar:

Hulp op afstand: Tangram Quicksupport

Wanneer u een helpdeskvraag heeft, is het soms handig dat onze helpdeskmedewerker met u mee kan kijken. Om dit mogelijk te maken, heeft u de Tangram QuickSupport software nodig. Deze kunt u met onderstaande link downloaden en installeren:

Kunt u het antwoord niet vinden?

Neem dan contact op met onze helpdesk.