Service en ondersteuning

Ook automatisch toegang tot afgeschermde onderdelen (♦) van deze supportsite?

De opties in het navigatiemenu (links) waar een ♦ achter vermeld staat, zijn alleen te raadplegen wanneer je klant bent van Tangram. Om toegang te krijgen tot deze informatie kun je het makkelijkst vanuit de Tangram software klikken op Help > Online help:

Wanneer je een geldig servicecontract hebt, krijg je automatisch toegang tot alle informatie.

Snel naar:

Hulp op afstand: Tangram Quicksupport

Wanneer je een helpdeskvraag heeft, is het soms handig dat onze helpdeskmedewerker met je mee kan kijken. Om dit mogelijk te maken, heb je de Tangram QuickSupport software nodig. Deze kun je met onderstaande link downloaden en installeren:

Kun je het antwoord niet vinden?

Neem dan contact op met onze helpdesk.