Tangram software voor werving en selectie, executive search, interim management, detachering, management development en interne mobiliteit
Service & support site voor klanten

Hulp op afstand

Wanneer je een vraag hebt, is het handig dat onze helpdeskmedewerker met je mee kan kijken. Dit kan heel eenvoudig met Tangram QuickSupport. Dit programma kun je met onderstaande link downloaden.

Na het downloaden start je het Tangram Quicksupport vanaf de downloadlocatie.
Tangram QuickSupport