Tangram software voor werving en selectie, executive search, interim management, detachering, management development en interne mobiliteit
Service & support site voor klanten

Helpbestanden (.hlp) kunnen niet worden geopend (art. 2293)

Veelgestelde vragen > Technische informatie

Probleem

Microsoft Windows Vista en latere versies ondersteunen niet langer helpbestanden in .hlp formaat. Wanneer u de helpbestanden van Tangram software raadpleegt via Help > Handleiding, verschijnt een foutmelding dat de bestanden niet kunnen worden geopend.

Het benodigde Windows onderdeel "Winhlp32.exe" wordt niet standaard meegeleverd in Windows vanaf Vista, zie artikel op de Microsoft support site: http://support.microsoft.com/kb/917607

Oplossing

Tangram biedt haar helpbestanden aan in HTML formaat. Dit formaat is in principe te gebruiken op alle versies van Windows.

Om er zeker van te zijn dat de helpfunctie in uw Tangram programma functioneert, is waarschijnlijk een software update nodig. Gebruikt u Tangram software op een computer die is uitgerust met Windows Vista of later en kunt u de helpfunctie niet gebruiken? Neem dan even contact op met onze helpdesk.

Kijk voor de laatste versies van zowel de schriftelijke handleiding als de helpbestanden op de pagina Helpfiles en handleidingen.