Problemen met unzippen van een nieuwe versie (art. 2330)

Probleem

Bij het installeren van een update van uw Tangram software verschijnt de melding "Can't create output file".

Oplossing

Deze melding geeft aan dat het programma Winzip niet in staat is om het bestand te unzippen. Hieraan kunnen de volgende oorzaken ten grondslag liggen:

1. Degene die de update unzipt, heeft onvoldoende netwerkrechten om in de doelmap (bijv: F:\TANGRAM) te schrijven.
    >> In dat geval kunt u het beste uw netwerk- of systeembeheerder vragen de update uit te voeren.
  2. De te unzippen bestand(en) die in de doelmap terecht moeten komen, mogen niet overschreven worden omdat een of meerdere van deze bestanden op dat moment in gebruik is/zijn.
    >> Zorg ervoor dat alle gebruikers, inclusief degenen die op afstand met de Tangram software werken (bijv. via Terminal Server of Citrix) de Tangram applicatie sluiten en probeer het opnieuw.
  3. De doelmap (bijv: F:\TANGRAM) bestaat niet voor degene die UNZIPT.
    >>Iemand anders die de doelmap wel ziet, kan de update installeren.