Abonnement op vacature e-mailservice stopzetten

Veelgestelde vragen > Tangram Internet Services (TIS)

Vraag

Bezoekers van uw site hebben de mogelijkheid zich te abonneren op een vacature e-mailservice. Ze ontvangen dan dagelijks of wekelijks een e-mailbericht met uw nieuwe vacatureaanbod. Deze service kunnen ze in principe zelf stopzetten door via uw site in te loggen in hun persoonlijke account. Wanneer ze hun inlognaam en/of wachtwoord vergeten zijn, kunnen ze dat naar hun e-mailadres laten sturen.

Wanneer een vacatureabonnee aan u vraagt het abonnement stop te zetten, kunt u dat als volgt doen.

Oplossing

Om het abonnement van de kandidaat stop te zetten, heeft u zijn of haar e-mailadres en uw eigen TIS inlognaam en wachtwoord nodig. Deze laatste gegevens vindt u in de bijgeleverde documentatie ("Tangram Internet Pakket - Handleiding voor de webmaster") of in uw Tangram software (Onderhoud > Koppelen internet > Instellingen).

1. Start uw internet browser en ga naar: www.tangram-tis.nl
  2. U logt op deze pagina in door uw pincode, inlognaam en wachtwoord in te vullen
  3. U klikt op de link "E-mailadres verwijderen"
  4. U vult het te verwijderen e-mailadres in en klikt op OK.
  5. Een mededeling "Het opgegeven E-mailadres is gedeactiveerd." verschijnt ter bevestiging in hetzelfde kader als waar u op OK heeft geklikt.
  6. Klik op "Terug naar het vorige scherm" om dit scherm te verlaten.
  7. Klik op "Afmelden uit Tangram-TIS" om weer uit te loggen.