Logo opdrachtgever publiceren

Veelgestelde vragen > Tangram Internet Services (TIS)

Algemene beschrijving

U kunt in de Tangram softwarepakketten RIS Compact¹ (vanaf versie 2008) en RIS Power² (vanaf versie 8.0) bij een organisatie een hyperlink naar een (online) logo invullen. Wanneer u dat doet, wordt deze afbeelding getoond bij alle vacatureprofielen van die opdrachtgever die u op uw website publiceert.

¹) standaard feature RIS Compact Internet Pakket
²) wordt op aanvraag ingebouwd in uw Internet Pakket (voor meer informatie kunt u contact met onze helpdesk opnemen)

Hoe werkt het?

1. U kunt de locatie (het adres) van de afbeelding invullen via het Bestand > Organisaties > tabblad Algemeen. Daar vindt u een veld "Link naar logo".

In dit veld kunt u het internetadres van het logo van een organisatie opgeven. Dit kan een logo zijn dat op de website van uw opdrachtgever staat, of een logo dat u zelf in een eigen ftp map heeft opgeslagen.

De locatie van het Tangram logo op deze pagina linksboven is bijvoorbeeld: http://www.tangram.nl/images/LogoRGB.gif. U kunt de locatie van een internetafbeelding in de meeste gevallen achterhalen door er met uw rechtermuisknop op te klikken en voor de optie "Eigenschappen" te kiezen.

Met het kleine knopje rechts van het veld "Link naar logo" kunt u het ingetypte adres testen. Hiermee opent u het in uw internet browser.
  2. Wanneer u een opdracht invoert, kunt u op het tabblad Inhoud met de knop Haal Org. info op alle relevante informatie over de organisatie kopiëren van de organisatiekaart. Hiermee kopieert u ook de bij de organisatie ingevoerde afbeeldingslocatie.
  3. Wanneer u de opdracht vervolgens publiceert via Onderhoud > Koppelen internet > Exporteren vacatures wordt de afbeelding getoond op de vacaturedetailpagina.

Disclaimer

Het gebruik van namen, logo’s en beeldmerken van derden kan aan publicatierechten onderhevig zijn. Het gebruik hiervan op door Tangram ontwikkelde plug-ins ten behoeve van uw website zonder uitdrukkelijke toestemming van de wettelijke eigenaar geschiedt onder uw eigen verantwoordelijkheid. Tangram accepteert geen aansprakelijkheid voor het wederrechtelijk gebruik van namen, logo’s en beeldmerken noch voor daaruit voortvloeiende vorderingen.