Functionaliteit Tangram software i.c.m. Outlook e-mailsoftware vs. andere e-mailsoftware (art. 2383)

Veelgestelde vragen > Microsoft Office - gerelateerd

De Tangram software is voorzien van vele koppelingsmogelijkheden met e-mail software. In dit artikel wordt informatie verstrekt over de functionaliteit in combinatie met Microsoft Outlook en in combinatie met andere e-mailsoftware. Deze andere e-mailsoftware moet het zogenaamde MAPI protocol ondersteunen. Voorbeelden hiervan zijn Lotus Notes, Novell Groupwise en Windows Mail (voorheen Outlook Express).

Onderaan deze pagina treft u de specificaties, zowel voor Tangram software van de Classic generatie als die van de SQL generatie.