ROOS SQL Edition

Dit artikel is onderdeel van: Helpfiles en handleidingen

Handleiding en helpbestanden

Help - Handleiding
Voor uitleg over de werking van ROOS software, ga je in ROOS naar het menu Help > Handleiding (F1 op je toetsenbord). Met deze online helpfunctie vind je het snelst een oplossing voor je vraag.

Met ingang van versie 2018.2 is de handleiding uitsluitend beschikbaar als handige online help.

Hieronder tref je de laatst beschikbare PDF versie van de handleiding: