YouTube filmpjes integreren in vacatureprofiel (art. 2571)

Veelgestelde vragen > Social Media ondersteuning

YouTube filmpjes op vacaturepagina

Het is mogelijk om op de TIS vacaturepagina plaats te reserveren voor een YouTube video. Uw Tangram backoffice software moet dan worden voorzien van de mogelijkheid om bij een vacature een YouTube link in te vullen en in uw TIS vacaturepagina moet in de broncode het YouTube element worden toegevoegd.

U kunt per vacature een ander filmpje gebruiken. Wat u nodig heeft is een videofilm die u publiceert op YouTube. Het internetadres van deze video plakt u in uw Tangram programma bij de vacature. In recente Tangram programma’s is in het vacaturegedeelte een url-veld gecreëerd, meestal op een tabblad met de titel "Inhoud".

Na het uploaden van vacatures naar de tangram-tis server wordt de video zichtbaar bij de vacature op uw website.

Om gebruik te maken van deze service is een Tangram Internet Services abonnement nodig.