Word documenten van bestandstype .docx kunnen niet worden gelezen (art. 2587)

Veelgestelde vragen > Microsoft Office - gerelateerd

Probleem

U gebruikt Microsoft Office 2003 of ouder en wilt een Microsoft Word 2007 document van het bestandstype .docx of .docm openen. Gegevens worden niet goed weergeven bij het openen of het bestand kan niet geopend worden.

Oplossing

Microsoft stelt hiervoor een compatibilteitspakket beschikbaar. Meer informatie vindt u onder andere hier:

http://office.microsoft.com/en-us/word-help/open-a-word-2007-document-in-an-earlier-version-of-word-HA010044473.aspx