Een vacature direct delen via een of meerdere sociale media (art. 2632)

Veelgestelde vragen > Social Media ondersteuning

Producten waarop dit artikel van toepassing is

SQLDit artikel is van toepassing op Tangram software van de SQL Edition generatie. Zie eventueel ook null.

Vanuit een vacature/opdracht kunt u met de knop "Vacature delen" een heel gerichte wervingscampagne starten via LinkedIn, Twitter, Facebook of Google+.

U vindt de knop “Deel vacature” in de knoppenbalk. In het dialoogvenster dat verschijnt, kunt u vervolgens aangeven op welke manier u de vacature wilt delen.

De functienaam wordt voor u ingevuld, toch kunt u deze desgewenst nog wijzigen. Daarnaast kunt u een aanvullende standaardtekst invullen die aan het bericht moet worden toegevoegd.