Gegevens uit een Excel bestand importeren (art. 2654)

Veelgestelde vragen > Microsoft Office - gerelateerd

Kandidaten importeren uit Excel

In RIS Compact SQL software heeft u de mogelijkheid om gegevens over kandidaten vanuit een Excel bestand te importeren. Het bestand moet voldoen aan het standaardformaat dat Tangram hiervoor hanteert. Hieronder kunt u een voorbeeldbestand downloaden.

Organisaties en contactpersonen importeren uit Excel

In RIS Compact SQL software heeft u de mogelijkheid om gegevens over organisaties en contactpersonen vanuit een Excel bestand te importeren. Het bestand moet voldoen aan het standaardformaat dat Tangram hiervoor hanteert. Hieronder kunt u de documentatie downloaden waarin wordt gespecificeerd hoe deze functionaliteit werkt en wat de randvoorwaarden zijn. Ook kunt u een voorbeeldbestand downloaden.

Gegevens uit een KvK adressenbestand geschikt maken om te importeren

Tangram biedt u ook documentatie om een adressenbestand dat u via de Kamer van Koophandel heeft gekocht, geschikt te maken voor import in RIS. In een standaard KvK adressenbestand worden gegevens namelijk niet volgens de benodigde RIS specificaties vastgelegd.

Tangram stelt hiervoor een Excel hulpbestand en bijbehorende korte handleiding ter beschikking. Hiermee kunt u in een paar eenvoudige stappen de gegevens uit een KvK bestand geschikt maken om deze in RIS te importeren. Met dit hulpbestand kunt u tot 10.000 rijen corrigeren. Het hulpbestand en de uitleg kunt u hier downloaden: