Personeelsinformatie importeren (art. 2657)

Veelgestelde vragen > Algemeen

Personeelsinformatie importeren uit een Excel bestand (.csv)

In ROOS Compact SQL software heeft u de mogelijkheid om gegevens over medewerkers vanuit een Excel (.csv) bestand te importeren. Het bestand moet voldoen aan het standaardformaat dat Tangram hiervoor hanteert. Hieronder kunt u de documentatie downloaden waarin wordt gespecificeerd hoe deze functionaliteit werkt en wat de randvoorwaarden zijn. Ook kunt u een voorbeeldbestand downloaden.