Jobboard sollicitaties automatisch in uw Tangram software verwerken (art. 2677)

Producten waarop dit artikel van toepassing is

SQLDit artikel is van toepassing op Tangram software van de SQL Edition generatie. Zie eventueel ook null.

Veelgestelde vragen > Tangram Internet Services (TIS)

Deze gebruikerstip is gepubliceerd op de openbare Tangram website. Met onderstaande link kunt u de betreffende pagina bezoeken:

Bekijk de gebruikerstip Jobboard sollicitaties automatisch in uw Tangram software verwerken op de Tangram website (link opent in nieuw venster)