E-mailberichten verzenden namens een andere Outlook postbus (art. 2682)

In de Tangram software is het op diverse plekken mogelijk om e-mailberichten namens een andere postbus te verzenden.

De meest gebruikelijke configuratie is dat iemand dan een persoonlijk postbus heeft en een 2e postbus dat met meerdere gebruikers gedeeld wordt. Voorbeelden hiervan zijn: werving@organisatie.nl of mobiliteit@organisatie.nl en dergelijke.

Om namens de gedeelde postbus te kunnen verzenden is het noodzakelijk dat hiervoor rechten worden ingesteld. Concreet moet u als gebruiker minimaal redacteur zijn op het Postvak IN van de gedeelde postbus. In onderstaande afbeelding ziet u de benodigde instelling.
MS Outlook Machtiging Verzenden Namens