Uitvoer.tan kan niet gevonden worden/Hoofddoc.doc kan niet gewist worden (art. 759)

Veelgestelde vragen > Microsoft Office - gerelateerd

Producten waarop dit artikel van toepassing is

ClassicDit artikel is van toepassing op Tangram software van de Classic Edition generatie. Zie eventueel ook null.

Probleem

Tijdens het koppelen met Word verschijnt de melding "kan het bestand Uitvoer.tan niet vinden", terwijl het bestand wel bestaat. Ook kan de melding "Hoofddoc.doc kan niet verwijderd worden" verschijnen.

Oplossing

In de verkenner moeten bestandsextensies aangezet worden. Als deze uit staan, treedt er een fout op in Microsoft Word. Als u de extensies in de Windows Verkenner aanzet, is het probleem opgelost.