30 november 2011: Workflow Manager; efficiënt werken²

Webinars > Webinar gemist

Inhoud

Op woensdag 30 november 2011 organiseerde Tangram het webinar "Workflow Manager; efficiënt werken". De RIS en ROOS software is vanaf het fundament opnieuw ontworpen, waarbij rekening gehouden is met veelgehoorde wensen van bestaande gebruikers. Tijdens het webinar demonstreren we de functionaliteit Workflow Manager, die deel uitmaakt van deze nieuwe versie.

• Workflow Manager: wat is het en waar u vindt u dit instrument?;
  • De Workflow Manager bedienen: een voorbeeld van een workflowstap;
  • De Workflow Manager instellingen: wie ziet en doet wat?;
  • De Workflow Manager instellingen: de instellingen van een workflowstap;
  • Voorbeeld van een workflowstap naar opdrachtgever met bijlagen;
  • Andere toepassingen van workflowstappen;

De opgenomen sessie kunt u online bekijken