Tangram software voor werving en selectie, executive search, interim management, detachering, management development en interne mobiliteit
Service & support site voor klanten

16 februari 2012: Effectief personeel werven via uw eigen medewerkers

Webinars > Webinar gemist

Inhoud

Referral recruitmentOp donderdag 16 februari 2012 organiseerde Tangram in samenwerking met Mobillion het webinar "Effectief personeel werven via uw eigen medewerkers".

Via via werven is de meest efficiënte en meest effectieve manier van aantrekken van nieuw toptalent. Uw eigen medewerkers kennen uw bedrijf natuurlijk het beste. Goede medewerkers kennen vaak ook andere goede professionals en kunnen dan ook als geen ander optreden als succesvolle ambassadeurs van uw bedrijf.

Wat is er dan logischer dan het inzetten van de online sociale netwerken van uw eigen medewerkers om de beste nieuwe talenten te werven? Dat kan vanaf nu heel eenvoudig! Samen met onze partner Mobillion leggen we u tijdens een online webinar uit hoe referral recruitment via sociale netwerken werkt en welke voordelen het uw organisatie te bieden heeft.

We demonstreren u hoe de Tangram software in samenwerking met de Recruitr software van Mobillion het mogelijk maakt binnen enkele stappen via de sociale netwerken van uw eigen medewerkers te werven.

De opgenomen sessie kunt u online bekijken