25 april 2012: Masterclass Selecteren

Webinars > Webinar gemist

Inhoud

Op woensdag 25 april 2012 organiseerde Tangram het webinar "Masterclass Selecteren" voor gebruikers van Tangram software van de SQL generatie.

Heeft u altijd al het idee gehad dat de selectietool van uw Tangram software meer biedt dan u nu gebruikt? Of wilt u nu echt werk gaan maken van handige lijstjes of management rapportages? Dan is dit webinar voor u een aanrader.

In ongeveer 40 minuten stippen we de highlights aan van het selecteren. In de laatste 20 minuten worden vragen van deelnemers beantwoord.

Webinar terugkijken